شرکت معماری، توماس راندال پیج، انبار کشاورزی قدیمی را به یک استودیو هنری در روستای دوون انگلیس تبدیل کرده است.

بازسازی

این فضای بازسازی شده با نام Art Barn، فضایی 250 مترمربع دارد و برای مجسمه‌ساز پیتر راندال پیج، پدر معمار این پروژه، طراحی شده است تا استودیو و آرشیو هنری خود را در آن مستقر کند.

بازسازی انبار

انبار هنری جدید، واقع در حومه پارک ملی دارتمور در انگلستان، با هدف حفظ اصالت و ظاهر اصلی انبار، در حالی که هدف آن افزودن کارکردهای جدید به ساختار آن و بازسازی بود.

طراحی داخلی

انبار، ساخته شده یک فضای بزرگ و ساده است، که توسط الوار و تخته‌های چوبی پوشانده شده است، ساختار و نوع جاگذاری این انبار به مخاطب حس تعلق به مکان و حس نوستالژیک دارد.

انبار با این نماهای فلزی و چوبی در بازسازی شکل گرفته است، این در حالی است که نما با یک سری کرکره در مقیاس بزرگ ساخته شده است.

انبار کشاورزی

این ترکیب متریال به شکل تا شدن و لغزشی به نما کمک می‌کند، که فضای پیچیده و چند لایه را در نمای بیرونی بی‌صدا و بی‌تکلف آشکار می‌کند.

در دیاگرام داخلی انبار، معمار یک فضای بایگانی، انبار و آتلیه ویژه برای هنرمند را طراحی کرده. توماس راندال اضافه کرد: “الگوی چندپارچه استفاده باعث شد آن را به سه منطقه محیطی مجزا تقسیم کنم.

نمای چوبی

برای فضای بایگانی، فضا بسیار عایق‌بندی شده و به صورت عایق ضد نفوذ در پشت دیواره اصلی طراحی شده است، در حالی که سیستم رطوبت‌زدایی با کنترل سنسور آن از آثار هنری داخل در برابر عوامل تخریب کننده محافظت می‌کند.

طراحی

معمار طرح اضافه کرد: “بیشتر بقیه فضای انبار، محل نگهداری مجسمه‌های مقاوم و میزبانی از مصارف فصلی، استفاده نشده است.”

مجسمه سازی

در داخل استودیو Art Barn، معمار “فضایی” مستقل را ایجاد کرده که “Winter Studio” نامیده می‌شود، که توسط پایه‌های چوبی پشتیبانی می‌شود، استودیو فضای دنج دیگری نیز در خود جای داده است.

انبار قدیمی

نکته اصلی دیگر در روند طراحی، اتصال این مکان شیب‌دار به دو تراس با دیوار حائل بود. در داخل، کاربر از نظر دسترسی به فضای اصلی انبار از طریق یک راه پله کوچک در داخل انبار، به دیگر فضاها دسترسی دارد.

الوار چوبی

این معمار افزود: “این عنصر از منظر غربی شروع به وارد شدن به ساختمان می‌کند و پس از ارتباط با فضاها به سمت خود برمی‌گردد تا سطح پایین را محصور کند و بخشی از پله را تشکیل دهد.”

“سه سطح تقسیم شده دیدگاه‌های جدیدی از کار را ارائه می‌دهند، درک مقیاس را تغییر می‌دهند و ظرافت فضاها را القا می‌کند.

منبع :worldarchitecture.org

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *