مجله آرشیتکت سلام پلاس

شرح متن ارائه شده توسط معماران پروژه:

خانه ما یک خانه قدیمی بود که در ضلع جنوبی خانه پدری من واقع شده بود. وقتی بچه ها بزرگ شدند، فضای بیشتری لازم بود و این باعث شد که به فکر بازسازی خانه باشیم، بنابراین ما دو اتاق دیگر در طبقه آخر، ضلع شمالی ساختمان موجود به بنا اضافه کردیم.

همانند دیگر بناهای ایرانی باستان مانند کاخ چهل ستون، ایوانی (بالکن) در بالای این دو اتاق جدید ساخته شده است که می‌تواند فضای یکپارچه‌ای را فراهم کند که تمام خانواده را در کنار هم پناه دهد.

پس از آن، یک راهرویی در ضلع شرقی ساختمان ساخته شد که راهرو خانه ما (در خیابان میر) را به گاراژ خانه پدری متصل می‌کرد، ورودی آن در کوچه پس کوچه (کوچه حمید) واقع شده بود. سپس، یک راه پله با سه راه مجزا ساخته شد تا قسمت‌های شرقی به قسمت‌های غربی ساختمان را به هم متصل کند.

همچنین نقش سازه ای مشترک به عنوان یک محور دقیق از خانه قدیمی دارد. این سه راه پله دایره شکل ارتباط فضا را در دو جهت افقی و عمودی فراهم می‌کند.

پوشش آلومینیومی بخش اصلی شبیه نوعی سیستم کنترل نور و دید خانه های ایرانی باستان (Orosi) است که در آن می توانند از طریق شیشه‌های پنجره رنگی شکل کنترل کامل و دید کامل از خارج و با وجود نور مناسب را داشته باشند. هیچ امکان مشاهده‌ای از خارج وجود نداشت اما می‌توان دید مبهم و غیرشفاف داشت.

دیاگرام ارتباط فضایی جدید و به روز از سیستم گردش خانه های ایرانی قدیم است، که ارتباط افقی به سه سطح عمودی را فراهم می کند، اتصال تمام فضاها را ابدی و بی پایان می کند.

پوشش گیاهی :

در این پروژه گیاهان مانند سایر قسمت‌های ساختمان نقش مهمی دارند. درخت توت قدیمی در وسط حیاط نگاه هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند، که به دنبال آن تصویر درخت سرو جوان در انتهای پله‌ها وجود دارد و این تصویر خارق العاده از گیاه با تصویر کاج قدیمی به پایان می رسد درختی که در خانه قدیمی بزرگ شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *