طراحی ساختمان اداری نیایش

جمعه 28 آبان 1400

مجله آرشیتکت‌سلام پلاس

  • معماران: BonnArq Architects
  • مساحت: 3258 m²
  • سال اجرا: 2014
  • عکس ها: Parham Taghioff, Behzad Atabaki
  • طراحی و تولید شده توسط: Knauf / False Ceiling System & Plasterboards, RESCARA, ASAŞ / Aluminium Windows, Tabriz Tile
  • معمار ارشد: Behzad Atabaki
  • طراح داخلی: BonnArq Architects
  • معماری محیط: BonnArq Architects
  • مهندسی سازه: Hesab co.
  • پیمانکار: Bamtir co.
  • طراحی:Soheil Korjani, Sayna Afshar, Hamed Sarhadi
  • تاسیسات الکتریکی:Mohammad Bolourian
  • تاسیسات مکانیکی:Mohammad Hassan Sharif Mousavi
  • مدیر پروژه:Reza Farahbakhsh
  • اجرا:Hassan Farahhbakhsh, Sam Nasiripour
  • شهر:Tehran
  • کشور:Iran

فرم

ساختمان اداری نیایش مشرف به یکی از بزرگراه‌های اصلی و شلوغ تهران و در زمینی نامتناسب مثلثی شکل قرار دارد.

اهداف اصلی طراحی این پروژه، ایجاد فرمی بود که از طریق آزاد کردن لایه‌ها از تکرار یکنواختی و یا سایر محدودیت‌های ساختاری، منعکس کننده عدم تناسب در طراحی نباشد. در اینجا، هر لایه به طور مستقل از یکی روی دیگری در زیر حرکت می‌کند.

لایه های کف، در حالی که دقیقا مشابه یکدیگر نیستند، به صورت آزاد ساخته می شوند و پوشش سنگی تک ماده ای رنگ روشن به خود می گیرند تا هویت بصری وکیفیتی هماهنگ و همگن برای ساختمان ایجاد کنند.

در زیر نور خورشید، سایه های تیره روی این اشکال تک رنگ کشیده می شود که باعث می شود خطوط در این طرح ویژگی افقی تری پیدا کنند. این ویژگی با ارتفاع ساختمان به نسبت مساحت آن (هفت طبقه روی زمین) بیشتر به چشم میخورد می شود. در این پروژه پنجره‌ها این مفهوم را بیشتر تعریف می‌کنند، جایی که دوباره در کنار ساختمان کشیده می‌شوند تا به چشم بیننده کمک کنند تا با این طرح ارتباط بگیرد.

هویت بصری طراحی

هویت ساختمان همچنین از سطح بالای انرژی جنبشی اطراف سایت سرچشمه می‌گیرد، زیرا شبیه تصویری عکاسی از یک شیء متحرک است که به صورت خطوط موجی کشیده دیده می‌شود. همه اینها خطوط شناور آزاد را برای ساختمان فراهم می‌کند که در اطراف آن قرار دارند و جهت شمال به جنوب را با خطوط بسیار روان به هم متصل می‌کنند و از هر گونه زوایای تیز اجتناب می‌کنند و به آن سازگاری زیبایی در هر سطح می‌دهند.

در طراحی ساختمان اداری نیایش فضای داخلی با همان مفهوم صافی و جریان فضایی حرکت می‌کند. واحدها بر اساس یک سیستم اداری باز طراحی شده‌اند و ممکن است بر اساس عملکرد دلخواه پارتیشن‌بندی شوند. برای بهره‌مندی از نور روز و مناظر جذاب شهر، کوه و آسمان، پنجره های بزرگی تعبیه شده است.

خطوط بیرونی به روشی آرام‌تر به داخل وارد می‌شوند و سپس به سقف می‌روند، جایی که مسیر نورها را تشکیل می‌دهند و همراه با سایر نورپردازی‌های طراحی شده در سقف که نور را در شب فراهم می‌کنند. رنگ سفید روشن دیوارها، کف و سقف همان مفهوم نمای مونو متریال و هارمونیک را منعکس می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات

تماس با ما
محصولات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به آرشیتکت‌سلام است | 1399