طراحی منحصر به فرد خانه lap pool در یونان

سه‌شنبه 26 مرداد 1400

شرکت معماری یونانی به نام Aristides Dallas Architects خانه‌ای طراحی کرده است که در طراحی آن یک استخر طویل با چشم اندازی بکر به چشم میخورد. این خانه در Tinos، یونان واقع شده است.

این خانه با نام The Lap Pool House در Tinos، در Cyclades یونان واقع شده است و در منظره‌ای واقع شده است که شکل و فرم آن از “حفره ها و لبه های صخره های پیرامون” الهام گرفته شده است.

این خانه با مساحت 150 مترمربع، از منظر طبیعی خود در موقعیت سایت به عنوان یک غار دست‌ساز جای‌گذاری و اجرا شده و نقاط بصری نوردهی و درون‌گرایی را به مخاطب به صورت بی‌نظیری القا می‌کند.

این خانه به صورت چیدمانی مدولار طراحی شده است، عمدتا شامل سه بخش در زیر یک سقف بتنی واحد و یکپارچه است که به عنوان چشم‌انداز بکر را ارائه می‌دهد. ویژگی اصلی طراحی این خانه، استخر طولی آن است که با جسارت طراحان در این طرح از داخل بیرون زده و به سمت یک منظره مسحور کننده در محیط طبیعی امتداد یافته است.

ورودی خانه در قسمت پشتی ساختمان، از طریق شکاف زمینی قابل دسترسی است، و این در حالی است که نورگیرهای روی سقف در ابعاد مختلف اجازه ورود نور و هوا به ساختمان را می‌دهد.

آب موجود در استخر تضادی با بافت سنگی بتن سیال و شفاف به عنوان تشبیه از ارتباط معنادار بین عناصر طبیعی ایجاد می‌کند.

این خانه ویژگی‌های معماری خاص متفاوت از فضای باز و بسته در محل زندگی را ارائه می‌دهد که با در نظر گرفتن ارتباط فضاهای داخل و خارج کاملاً هماهنگ شده طراحی شده است.

دو بخش که از دال عمود بر یکدیگر بیرون می‌آیند فضاهای خصوصی مانند اتاق خواب و مهمانسرا را تشکیل می‌دهند.

معماران Aristides Dallas می‌گویند: “سقفی که از یک طرف با زمین ارتباط دارد، و در طرف دیگر به یک ورودی بزرگ تبدیل می‌شود و ظاهر خود را به عنوان یک عنصر ساختاری خاص و به صورت بسیار جسورانه و ابتکارانه نشان می‌دهد.”

“به این ترتیب، در فضای میانی زیر سقف، مناطق مشترک فضایی شکل می‌گیرد. این خانه بتنی به طور کامل با فضای داخلی خانه یک فضای نشیمن نیمه بیرونی گسترده را فراهم می‌کند، که ممکن است جذاب ترین نقطه در طول تابستان باشد. “

همانطور که استودیو معماری تأکید می‌کند، “ماهیت طرح این خانه موقعی بیشتر درک می‌شود که با حجم خطی استخر که از خانه خارج می‌شود و چشم‌انداز را به افق متصل می‌کند، مشخص می‌شود.”

برای مصالح در ساخت و ساز این خانه، معماران از پالت و متد رنگی یکسانی استفاده کردند که شبیه به صخره و سنگ و از رنگ سنگ‌ها بوده است، جنس و بافت بتن شفاف باعث شده ترکیب ساختمان را با منظره بیشتر به چشم بخورد.

هدف معماران طرح این بود که پروژه را در منظر موقعیت آن استتار و به نوعی مخفی کنند، در حالی که در ادغام با طبیعت حضور پویایی آن را حفظ کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات

تماس با ما
محصولات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به آرشیتکت‌سلام است | 1399