طراحی ویلا شماره 174

مجله آرشیتکت سلام پلاس

  • معماران : Cedrus Studio
  • مساحت : 1000 m²
  • سال اجرا : 2019
  • عکس ها : Deed Studio
  • طراحی و تولید شده توسط : FoscariniTom DixonZucchetti, Adva, Mantre Home, Nazari Group, Reyanaers, Rugiano, Saniterra, Sisal
  • معمار ارشد : Mohammad Mehdi Saeidi
  • تیم طراحی : Donya Forghani, Masoumeh Mehrabi, Mahsa Masoumzadeh
  • کارفرما : Babak Pirbabayi
  • گروه مهندسی : Hamed Nouri, Mohammad Taghi Rahimi, Kian Hesari
  • طراحی محیط : Cedrus Studio
  • شهر : Babolsar
  • کشور : Iran

“ویلا شماره 174” در منطقه‌ای با آب و هوای معتدل در خزرشهر در شمال ایران واقع شده است. شهرک خزرشهر در شهر ساحلی بابلسر واقع شده و از شمال به ضلع جنوبی کمربند شهر امتداد می یابد. و “ویلا شماره 174” در ضلع جنوبی آن قرار دارد.

ویلا بر روی یک سکو وسیع با شرایط خاص اعمال شده ساخته شده است. طرح هر بلوک ساختمانی توسط کدهای ساختمانی شهر در این شهرک تعیین می‌شود. حداکثر ارتفاع هر ویلا در این شهرک 9 متر است. متریال بیرونی و نما باید سیمانی یا چوبی باشد و نرده ها نباید سنگ تراشی شده باشند.

کارفرما “ویلا شماره 174” یک زوج میانسال با سه فرزند هستند. آنها انتظار داشتند که یک فضای پر از نور و یک فضای یکپارچه در طبقه همکف باشد. در تعامل با طراح، کارفرما موافقت کرد که جزئیات متفاوت از خواسته‌های فعلی خود را اعمال کند.

طبقه همکف شامل ورودی، اتاق نشیمن، اتاق رسانه، آشپزخانه و یک اتاق خواب مهمان است. طبقه اول شامل اتاق خواب اصلی، اتاق خواب کودکان، آشپزخانه و یک اتاق نشیمن کوچک است.

تراس اصلی در ضلع شمالی واقع شده است که از اتاق خواب و اتاق نشیمن قابل دسترسی است. علاوه بر این، در جهت نسیم دریا نیز قرار گرفته است. اتاق خواب اصلی از شمال به جنوب امتداد می‌یابد و فضای روشنی را ایجاد می‌کند و از تهویه طبیعی بهره‌مند می‌شود.

هدف اولیه طراحی تهیه فضایی پر از نور با تهویه طبیعی بود. این هدف با ایجاد یک فرم ساده و قرار دادن دهانه‌هایی در دو طرف شمالی و جنوبی و همچنین ترکیب تراس خطی در ضلع شمالی بدست آمده است.

به طور کلی، در طراحی فضا، دیوارها، کف‌ها و سقف‌ها، تیم طراحی سعی در ادغام فضای داخلی و خارجی داشتند که فقط توسط دیوارهای شیشه‌ای از هم جدا شده‌اند. استفاده از پنجره‌های گوشه‌ای فضای داخلی را به قسمت خارجی باز می‌کند که روشنایی خانه را به حداکثر می‌رساند.

برخلاف دیگر ساختمان‌های سقف شیروانی در این محله، که احساس سنگینی می‌کنند، سقف “ویلا شماره 174” با صفحات نازک درگیر شده است. این دال‌ها با سطح‌های مختلف خود نه تنها سقف شیب دار را پنهان می‌کنند بلکه بر سبک بودن سقف نیز تأکید می‌کنند.

به دنبال شکل سقف، پنجره‌های بلند و لاغر در اتصالات دیوار و سقف قرار می‌گیرند. ساختمانی که برای جبران رطوبت بالای منطقه بر روی دیوار اتاق خواب قرار گرفته است. همچنین از هودهای پنجره ای که برای محافظت در برابر باران‌های شدید استفاده می‌شود. علاوه بر این، در تراس شمالی، سپرهای آفتابی برای کنترل آفتاب و بارندگی طراحی شده‌اند که تراس را در تمام طول سال امکان پذیر می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات

تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به آرشیتکت‌سلام است | 1399