طراحی کافه گالری Character

یکشنبه 7 دی 1399

مجله آرشیتکت سلام پلاس

  • معمار : OJAN Design Studio
  • مساحت : 530 m²
  • سال اجرا : 2019
  • عکس ها : M. H. Hamzehlouie
  • تولید شده توسط : Rak ceramics, Brutal Beton, Nooraneh Lighting Industry, Pico Color
  • معمار ارشد : Ojan Salimi
  • تیم طراحی : Ali Merati, Saber Tajik
  • کارفرما : Eghbal Amin Khaki, Mohammad Shojaie Bakhsh, Hossein Shojaie Bakhsh
  • مهندسی مکانیک : Keivan Tavakoli
  • طراح محیط : Ojan Salimi
  • همکاران : Eghbal Amin Khaki, Hamed Jamshidi
  • مهندس عمران : Alireza Safavieh
  • تیم اجرا : Majid Reza Salimi, Alireza Safavieh
  • شهر : Karaj
  • کشور : Iran

کافه و گالری Character (به معنی: شخصیت) در کنار یکی از خیابان‌های اصلی مهرشهر کرج در استان البرز، با مساحت 530 متر مربع واقع شده است.

این ساختمان قدیمی ساختمانی دو طبقه با زیرساخت‌های ضعیف، قدیمی، دارای نقشه پیچیده و دهانه‌های قوسی شکل متعدد بود. به دلیل کمبود بودجه و سرعت اجرا، سعی کردیم در طراحی این کافه با استفاده از یک ایده انعطاف پذیر و ایجاد تعریف جدید برای دهانه‌های قوسی، کمترین آسیب و تغییر در ساختمان قدیمی را ایجاد کنیم.

بنابراین ما سابات را که عنصری از گذرگاه‌های تاریخی شهر یزد است تغییر دادیم تا عمق باز شدن و ایجاد کشیدگی به شکل طاق را تغییر دهیم و از تغییر شکل کلی جلوگیری کردیم.

با انجام این تغییرات، ما طاق‌ها را به راهروهایی برای ایجاد ارتباط فضایی با بخش‌های دیگر تبدیل کرده‌ایم و بر اهمیت عبور از فضاها تأکید کرده‌ایم تا به مخاطبان خود حس کنجکاوی بدهیم و به آنها اجازه دهیم حضور شهرهای تاریخی ایران را به نوعی تجربه کنند.

این ایده مفهوم طراحی هویت شرکتی، مبلمان و لوازم جانبی مانند پیشخوان بار، میز صندوقدار و کتابخانه دفتر مدیریت شد.

ورودی اصلی پروژه در امتداد دیواره‌های حیاط شکل گرفته است که توسط پنل های بتونی و زنگ زده با برخی شکاف ها ایجاد می‌شود تا ارتباطی بصری با فضای داخلی حیاط پروژه ایجاد کند. این اسلات‌ها فرصتی برای قرار دادن گیاهان فراهم شده است تا حس بهتری به فضا منتقل شود.

کافه و گالری Character دارای دو حیاط در جلو و پشت ساختمان است.

صندلی‌های حیاط جلو با فضای سبز و صدای آرامش بخش آب احاطه شده‌اند و حیاط پشتی نشیمن مخصوص خود را در کنار درختان کاج و فضای سبز متراکم دارد ایجاد شده است. طبقه همکف به سالن اصلی، بار و خدمات اختصاص داده شده است و به اتاق مدیریت، اتاق کنترل و تراس‌های دارای پله کنایه تاشو دسترسی دارد.

در نظر گرفتن حفاظت از این طرح پیچیده یکی از مهمترین پیش فرض‌های ما در طراحی این پروژه بود، بنابراین ما تصمیم می‌گیریم که رنگ‌های مختلف را در راهروها و فضاهای دیگر به کار ببریم تا درک بهتری از فضاها به مخاطب بدهیم و مخاطب حس خوبی از فضا داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات

تماس با ما
محصولات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به آرشیتکت‌سلام است | 1399