طراحی مرکز مدنی در چین توسط استودیو MAD

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400

معماران MAD به سرپرستی ما یانسونگ طرح خود را برای مرکز مدنی Jiaxing منتشر کردند، پروژه‌ای که رابطه بین شهر، طبیعت و مردم را ایجاد می‌کند.

مرکز پیشنهادی مکانی جذاب برای کودکان، بزرگسالان و سالمندان خواهد بود که در محور مرکزی شهر طراحی شده و توسط دریاچه جنوبی، رودخانه هایان و پارک مرکزی احاطه شده‌اند.

در این طرح جامع سه مکان طراحی و تعبیه شده است: موزه علوم و فناوری، مرکز فعالیت‌های زنان و کودکان و مرکز فعالیت‌های جوانان، همه در اطراف یک فضای باز سبز و مرکزی سازمان یافته‌اند. آخرین پروژه عمومی این شرکت در شهر جیاکسینگ چین، که انتظار می‌رود تا پایان سال 2023 به پایان برسد.

برای طراحی مرکز مدنی جیاکسینگ، معماران MAD “نهادی هنری در مقیاس شهری” ایجاد کرده‌اند. ادغام فرم‌های معماری و مناظر در زمینی به مساحت 130،000 مترمربع ساخته خواهد شد.

یک چمن دایره‌ای بزرگ به عنوان مرکز پروژه قرار می‌گیرد، و فضای جدیدی از شهر را باز و پویا تشکیل می‌دهد و سه ساختمان را با هم ادغام می‌کند. این فضای مرکزی اجازه می‌دهد تا حجم معماری زیاد به تدریج در چشم‌انداز محیط اطراف تلفیق شود.

سه مکان ارگانیک شکل در بخش مرکزی با یک سقف دایره‌ای شکل به هم محصور شده و یک موجودیت واحد را تشکیل داده است که از شهرهای تاریخی رودخانه یانگ تسه الهام گرفته است. این سقف‌های شناور با ایجاد یک خط افق مداوم، یک حس یکنواختی را به سازه‌ها می‌دهند. صرف نظر از اینکه بازدیدکنندگان در کجا ایستاده‌اند، اشکال پویای پروژه با هر حرکت باعث تغییر مناظر می‌شود.

برای حفظ انسجام سازه‌ها در فضای داخلی، هر سه مکان، که عملکردهای مختلفی دارند، به طور منسجم زیر سقف انحنا سازمان یافته اند. فضاهای نمایشگاه، تئاتر، آموزش، سرگرمی و سایر امکانات به طور ارگانیک از یکدیگر تعریف می‌کنند.

طبقه اول این مرکز به عنوان یک فضای نیمه عمومی-نیمه خصوصی عمل می‌کند، از هر طرف، امکانات را به محیط اطراف ارائه می‌دهد.

تراس موجود در طبقه دوم یک دالان چشم‌انداز به طول 350 متر ایجاد می‌کند که عموم مردم می‌توانند به عنوان پیاده روی یا ورزش روی آن استفاده کنند یا از آمفی تئاتر و میدان زیبایی که در ضلع شرقی وجود دارد دیدن کنند.

تراس آبشاری شکل رو به چمن مرکزی طراحی شده و با چندین فضای نیمه باز روبرو می‌شود که توسط شیشه‌های مینیمالیست از کف تا سقف جدا شده‌اند.

ساختمان قسمت اسکله طرح، که در مجاورت دریاچه جنوبی قرار دارد، با صفحات سرامیکی سفید تولید داخل پوشانده شده است. انتخاب مواد به سقف‌های کاشی بشکه‌ای سنتی دهکده محلی است و بهره‌وری اقتصادی و انرژی پروژه را افزایش می‌دهد.

درختان اصلی موجود در این سایت تا آنجا که ممکن است حفظ شده و به تکمیل شدن وبهبود طرح این مرکز کمک می‌کند و یک پارک طبیعی جدید تشکیل می‌دهند.

منبع :ARCHDAILY

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات

تماس با ما
محصولات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به آرشیتکت‌سلام است | 1399