طراحی خانه مسکونی به صورت وارونه توسط استودیو Studio Bright

دوشنبه 17 خرداد 1400

استودیو معماری Studio Bright مستقر در ملبورن استرالیا یک خانه قدیمی مسکونی را با ترکیب فضای جدید زندگی در یک بخش جداگانه در قسمت باغ و حیاط توسعه داده است که به صورت وارونه طراحی شده است.

طراحی این خانه مسکونی به گونه‌ای است که اجزای مختلف خانه به طور وارونه طراحی شده است ازجمله: دکور، نما، طاق‌ها.

Studio Bright که پیش از این با نام معماری MAKE شناخته می‌شد، خانه راکرز هیل را که در بخشی از مکان قلعه تپه راکرز، Northcote، استرالیا قرار دارد را به طور کامل بازسازی کرده است.

اضافه شدن یک بخش مکمل ستون‌دار که شبیه به پل، ساخته شده و از طرح وارونه با استفاده از آجر رومی، فضای صمیمی و فضاهای آرام را در هر طرف خانه ایجاد می‌کند که یک طرف آن یک استخر باز قرار دارد، و طرف دیگر نیز یک باغ دنج قرار دارد.

معماران بخش جدیدی در پشت این سایت قرار داده‌اند که به فضای استخر و باغ اجازه می‌دهد که نمای سمت خیابان متفاوتی می سازد. طراحان می‌خواستند یک الحاق معاصر به طرح قبلی ایجاد کنند، که ممکن بود کمی حس نوستالژیک را برانگیزد.

این استودیو اضافه شدن بخش جدید را به “غرفه” تشبیه می‌کند، که این بخش جدید امکانات زندگی متنوع را ارائه می‌دهد.

آنها تمام اتاق‌هایی را که می‌توانند برای کاربری خاص اعضای خاص خانواده تقسیم‌بندی شوند، قرار می‌دهند، در حالی که هر اتاق امکان تغییرات زمانی لحظه‌ای را فراهم می‌کند.

استودیو برایت می‌گوید: “به طور مثال، اتاق نشیمن فضایی برای موسیقی همراه با پرده بلند دارد که می‌تواند برای ارائه تئاتر هم تغییر کاربری دهد.

“در طبقه فوقانی، دو فضای چند منظوره کتابخانه، اتاق استراحت، اتاق مهمان و اتاق مطالعه را در خود جای داده است.”

معماران برای سازگاری با خانه‌های اطراف در خیابان از آجر پودری رنگ در نما استفاده کردند.

از پانل‌های چوبی در فضاهای آشپزخانه و غذاخوری استفاده شده است، در حالی که پالت قرمز رنگ و سبز که در حمام استفاده شده، تضاد شدیدی را با سایر مواد و بافت ایجاد می کند.

منبع : worldarchitecture

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات

تماس با ما
محصولات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به آرشیتکت‌سلام است | 1399