طراحی آسمان‌خراش OPPO توسط استودیو BIG

سه‌شنبه 31 فروردین 1400

استودیوی معماری دانمارکی BIG یک ساختمان تحقیق و توسعه به نام O-Tower برای تولیدکننده گوشی‌های هوشمند چینی OPPO در Hangzhou چین طراحی کرده است.

آسمان خراش

این آسمان خراش توسط BIG طراحی شده و به شکل حلقه بی‌نهایت کانسپت شده است، برای “اتصال زمین به آسمان در یک حلقه زیبا” ایده گرفته شده است.

طبق گفته استودیو BIG، فرم ساختمان با اهداف طراحی OPPO که بزرگترین تولیدکننده تلفن‌های هوشمند در چین است همسو می‌شود.

برایان یانگ، از اعضا BIG، گفت: “فناوری در بهترین حالت خود باید یک توسعه یکپارچه از زندگی باشد.”

چین

وی ادامه داد: “دفتر جدید تحقیق و توسعه OPPO مفهوم این ایده است.

“این یک جلوه معماری از یک محصول OPPO خواهد بود: بدون پیچیدگی و کاملا زیبا و در عین حال کیفیت زندگی انسان در شهر را بالا می‌برد.”

OPPO

آسمان خراش مدور که O-Tower نام دارد، به صورت حیاط باز طراحی شده است. این آسمان خراش در شهر آینده فناوری علمی هانگزو ساخته خواهد شد و به عنوان “یک نقطه عطف و دروازه برجسته” به منطقه تجاری عمل می‌کند.

این برج در کنار یک دریاچه طبیعی و یک پارک 10 هزار مترمربعی ساخته خواهد شد.

طراحی

فرم ساختمان در کنار طراحی به عنوان یک نقطه عطف، به منظور تهیه انواع مختلف کاربری و افزایش میزان نور طبیعی ورودی به دفاتر است.

بنیانگذار BIG Barke Ingels گفت: “ما سعی کرده‌ایم محیط کاری آینده OPPO را در یک خط پایدار تصور کنیم:” از نظر اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی.

“فرم جمع و جور این برج به خودی خود سطوح قابل انعطاف بزرگی را با دسترسی به نور روز و هوای تازه یک برج باریک فراهم می‌کند.”

کانسپت

طبقه همكف آسمان خراش شامل یك فضای عمومی است كه به حیاط مركز دسترسی عمومی متصل می‌شود.

اینگلز توضیح داد: “قلب مرکزی و پارک سایت اطراف، محیط عمومی را به قلب مجموعه گسترش می‌دهد.”

حلقه

“هر عنصر به طور ذاتی در هم آمیخته و حلقه در آمیخته شده‌ای را درک می‌کند که در همه مقیاس‌ها قابل درک است. از نقطه عطف شهری گرفته تا تجربه انسانی که تبدیل به جلوه‌ای از سادگی طراحی می‌شود که بخشی ذاتی از برند OPPO است.”

طبقات پایین ساختمان شامل فضاهای نمایشگاهی، محل‌های کنفرانس و یک سالن غذاخوری خواهد بود، در حالی که طبقات اداری فوق در زیر نمای شیب‌دار و سقف O-Tower با مجموعه‌ای از فضاهای مختلف بهم پیوند می‌خورند.

طراحی داخلی

در نمای تطبیقی با لوورهایی بسته می‌شود که جهت‌گیری آن وابسته به موقعیت خورشید باشد تا حداقل جذب نور مستقیم خورشید را به حداقل برساند.

اینگلز افزود: “نمای آهسته و تطبیقی این آسمان خراش، تابش خیره کننده خورشیدی و گرمای آن را از بین می‌برد و عملکرد منفعل ساختمان را افزایش می‌دهد.”

دکوراسیون

استودیوی معماری دانمارکی BIG که مخفف Bjarke Ingels Group است، توسط Ingels در سال 2005 تاسیس شد و اکنون یکی از استودیوهای برجسته و معتبر جهان است.

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات

تماس با ما
محصولات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به آرشیتکت‌سلام است | 1399