طراحی پردیس سبز JetBrains توسط استودیو معماری UN در سن‌پترزبورگ

سه‌شنبه 24 فروردین 1400

استودیو معماری UN پس از برنده شدن در یک مسابقه بین‌المللی طراحی در پایان سال 2019، دفتر جدید شرکت توسعه نرم‌افزار بین‌المللی JetBrains را در سن‌پترزبورگ طراحی کرده است، و از طریق کانسپت طرح معماری خود تعامل و پایداری را به عنوان دو اصل در این طرح آورده است و روی سه کلمه کلیدی ارتباطات، راحتی و کاربردی تمرکز کرده است.

معماری

UNStudio این طرح را در سال 2020 بیشتر توسعه داده و طرح خود را تکمیل کرده و انتظار می‌رود ساخت این پروژه در اواخر سال جاری میلادی آغاز شود.

طراحی

با توجه به نمونه کارهای درخشان UNStudio در زمینه طراحی ساختمان‌های اداری و فضاهای کاری، معماران از آنچه برای تولید و الهام بخشیدن به یک محیط کار لازم است آگاهی و تجربه داشتند، همه اینها ضمن ارتقا سطح رفاه کارکنان بر اساس این عوامل کلیدی است، و طراحی جدید بر راحتی و رفاه هر کارمند و بازدید کننده متمرکز است و رویکرد خاص برند JetBrains در فرهنگ کاری و فضای کاری کارکنان را نمایان می‌کند.

پردیس

این معماری فضاهای کاری کارآمد و انعطاف‌پذیر را فراهم می‌کند، افراد را به طور مثبتی درگیر فضا می‌کند و به آنها مکانی برای ملاقات، گفتگو و همکاری ارائه می‌دهد. وقتی کارمندان و بازدیدکنندگان برای اولین بار وارد لابی می‌شوند، با اولین نماهای بخش مرکزی به صورت باز مواجه می‌شوند.

طراحی

چندین امکانات عمومی در لابی مانند امکانات رختکن، دوش و فضای ورزش واقع شده است. ایستگاه‌های کاری سالم و سفارشی برای همه 1000 کارمند این کمپانی ایجاد شده است. یک حیاط محصور مرکزی توسط یک گالری هنری فعال محصور شده است که به ساختمان‌های اداری موجود متصل است.

طراحی

یک بخش داخلی بزرگ و پله‌ای شکل به صورت عمودی در مرکز پروژه قرار دارد و به عنوان نقطه کانونی اصلی پردیس برند JetBrains عمل می‌کند.

طرح داخلی

اتاق‌های اجتماعات مرکزی، فضاهای مهم، سالن‌های شنا و یک رستوران مرکزی در کنار فضای باز و با بیوفیلی(استفاده از فضای سبز در طراحی) متنوع احاطه شده‌اند.

معماری

برای ارتباط یک منطقه به منطقه دیگر، پل‌هایی اجرا می‌شوند که از بخش مرکزی عبور می کنند. فضای باز سپس به حیاط بیرونی و تراس‌هایی خاص رو به جلوی خلیج زیبای فنلاند باز ‌می‌شود.

کانسپت

در مورد طراحی نما این ساختمان اداری، یک نمای زیگزاگی شکل و شیشه‌ای برای نما انتخاب شده است، که هم مانع از افزایش گرمای داخل شده و، مقدار زیادی نور طبیعی را در فضای باز تأمین می‌کند.

پردیس

کنسول‌هایی نیز به منظور سایه انداختن سمت نمای اصلی به آن افزوده شده است، علاوه بر این یک وسیله ایجاد سایه بان در داخل نما وجود دارد. در نمای این ساختمان همزمان سایه انعکاس و نور وجود دارد.

طرح
طراحی
طرح
طرح
رندر

منبع : archdaily

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات

تماس با ما
محصولات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به آرشیتکت‌سلام است | 1399