طراحی استدیو رسانه ای دیار (Diyar)

شنبه 13 دی 1399

مجله آرشیتکت سلام پلاس

  • معمار : ReNa Design
  • مساحت : 145 m²
  • سال اجرا : 2013Year
  • عکس ها : Courtesy of Reza Najafian
  • تیم طراحی : Mina Nazmjou, Ehsan Marvi, Mohamad Hosein Hamzehlouei, Maryam Najafian
  • همکاران اجرا : Saeed Toodehfallah, Ehsan Marvi
  • معمار ارشد : Reza Najafian
  • شهر : Tehran
  • کشور : Iran

خیالی مبتنی بر رویای مشتری هنرمند و علاقه‌مند به تزئینات سنتی ایرانی، به علاوه بیان معاصر این تزئینات، طراحی پویا، روان و ظریف را بر روی دیواره موجود ناهماهنگ و نامناسب تشکیل می‌دهد. مکانی که قرار است میزبان افراد خاصی مانند هنرمندان ایرانی باشد.

آرامش بصری با هیجان بصری زیبا و سادگی فضا با وجود پیچیدگی عناصر هندسی، یک تجربه عالی را برای مشتری و مهمانان ایجاد می‌کند.

عناصر اصلی برگرفته شده از شاهکارهای معماری سنتی با طراحی و فناوری معاصر و مدرن امروزی ترکیب شده است.

توجه ویژه به جزئیات در همه جنبه‌ها بسیار دیده می‌شود. بنابراین، با زیبایی خاص، عملکرد و امکانات با ظرافت خاصی طراحی و اجرا شده است.

این به عنوان طراحی کوچکترین عناصر پیش رفته است، به عنوان مثال، خروجی‌های تهویه مطبوع به طور منحصر به فرد برای پیروی از الگوریتم کل معماری طراحی استودیو شده‌اند.

نور طبیعی و مصنوعی نقشی حیاتی در کیفیت بصری پروژه دارد و سرشار بودن در نورپردازی ارتباط بهتر کاربر با محیط را به وجود می‌آورد. تطبیق کفپوش با راه رفتن کاربر بر احساس صداقت و درک دوستی در اتاق گفتگو تأکید می‌کند.

روند ساخت پروژه طی 63 روز و به صورت 24 ساعته کامل اتفاق افتاده است.

دیوارهایی با الگوهای پارامتریک از 220 قسمت پانل‌های متراکم XPS و EPS در اندازه‌های مختلف ساخته شده‌اند که در محل پروژه مونتاژ شده است.

برای بدست آوردن مقاومت مطلوب، روکش دیواره‌ای با پوشش سیمان پاشیده شده است. بلافاصله پس از استعانت شن و ماسه با استفاده از یک آستر مخصوص به کار گرفته شد و در نهایت یک پوشش از سطح گچ اضافه شد. پوشش نهایی رنگ زدن به پلی اورتان و رنگ سیاه و سفید است.

مقدمات، فضاسازی و تسهیلات زیر فضایی با توجه به نیازهای مشتری انعطاف پذیر طراحی شده است.

صندلی‌ها، میزها و سایر مبلمان طراحی شده با سایر عناصر معماری هماهنگ طراحی شده‌اند. شفافیت آنها همچنین به شناور و استقرار آنها در فضا کمک کرد به گونه‌ای که کاربر می‌تواند از سیستم‌های صوتی ظریف و متوسط بهره‌مند شود.

این پروژه در خیابان لاله‌زار تهران واقع شده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات

تماس با ما
محصولات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به آرشیتکت‌سلام است | 1399