طراحی ویلا خاکستری

دوشنبه 22 دی 1399

مجله آرشیتکت سلام پلاس

  • معمار : White Cube Atelier
  • مساحت : 100 m²
  • سال اجرا : 2020
  • عکس‌ها : Farshid Nasrabadi
  • ساخته و طراحی شده توسط : AutoDesk, AGT, Adobe, Akpa Iran, Basalt, Palermo Ceramic, Voodo
  • معماران ارشد : Reza Asadzadeh, Shabnam Khalilpour
  • همکاران : Ruhollah Noruzi, Zahra Atashzaban, Rozhman Hariri, Mohamad Asadzade, Hengameh Rezaee, Kamran Mohamadnejad
  • شهر : Maku (ماکو)
  • کشور : Iran

داستان ویلا خاکستری با موقعیت مکانی آن آغاز می‌شود. با عبور از میان باغ‌های زیبا و مملو از درختان گردو، گیلاس و زردآلو در کنار رودخانه، با باغ وسیعی در کنار کوه رو به رو شدیم که چشم‌انداز خوبی به جاده و دشت‌های جنوبی انتهای کوچه داشت.

این ایده برای ایجاد یک ساختمان متمایز به عنوان یک بنای یادبود در یک بافت دقیقاً در ورودی شهر قرار داشت.

شکل‌گیری این مفهوم در نظر گرفتن معماری متنی با کمترین تأثیر در باغ بکر و جستجوی ارتباط نزدیک با محیط طبیعی جذاب بود.

سرانجام، یک ویلا به نام Gray Villa یا ویلا خاکستری طراحی و ساخته شد که نه تنها اساساً به طبیعت به روشی سنتی نگاه می‌کند، بلکه سعی دارد تعامل متقابل با زمین را به روشی مدرن داشته باشد.

سنگهای نامنظم و کوه‌های سر به فلک کشیده ما را به سمت طراحی پروژه‌ای سبک و منظم جهت احترام به محیط پیرامون سوق داد. استفاده از سنگ بازالت به عنوان یک ماده بومی این ارتباط را با زمینه غنی بیشتر می‌کند.

استفاده از رنگ خاکستری و حجم یادبود خاکستری محتوای خنثی را القا می‌کند. این ساختمان تلاش می‌کند، علی رغم ظاهر رسمی کل حجم، با کم شدن حجم اصلی و اضافات مختلف، به بافت متصل شود. این ویلا این توانایی را دارد که از نور روز در همه جهات بهره‌مند شود که سایه های مختلفی در زوایای مختلف ایجاد می‌کند.

همچنین از منظره‌های عالی ارتفاعات شمالی و همچنین دشت‌های جنوبی، رودخانه و جاده اصلی برخوردار است.

این ویلا در مساحت 20 مترمربع ناخالص با گچبری‌های 2 متری در طبقه اول و دوم در 4 جهت ایجاد شده است که منجر به 100 متر مربع مساحت ساخته شده است.

طبقه اول اختصاص به اتاق نشیمن و آشپزخانه از طریق 2 راه پله فلزی سبک وزن در حیاط قابل دسترسی است.

طبقات 1 و 2 برای حل چالش مساحت ناخالص و برآورده ساختن نیازهای مکانی و همچنین داشتن نقشی اساسی در شکل دادن به فرم ساختمان، توسط یک پلکان کنسولی متصل می‌شوند. پلکان فوقانی به سقف منتهی می‌شود که به عنوان یک سطح زیبا بر روی مناظر طبیعی کار می‌کند.

فرم ویلا به گونه‌ای طراحی شده است که کاربر هنگام حضور در ساختمان به دنبال ارتباط با طبیعت است و ناگهان از طریق بخش‌های آگاهانه ایجاد شده دیدگاه‌های مختلفی را تجربه می‌کند.

ویلا خاکستری نمایانگر یک رویکرد مدرن، رنگ مدرن، حجم مدرن، ارتباط مدرن با طبیعت و بازتاب اندیشه مدرن است. به گونه‌ای آرام در طبیعت مستقر شده است. باشد که خاطره‌ای از شهر ما برای رهگذران باشد.

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات

تماس با ما
محصولات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به آرشیتکت‌سلام است | 1399