طراحی رستوران لومنز

شنبه 6 دی 1399

مجله آرشیتکت سلام پلاس

پروژه رستوران لومنز در میدان چیذر در شمال شرقی تهران واقع شده است. طراحی این رستوران در سال 2010 آغاز شد و ساخت و اجراء آن در اوایل سال 2011 به پایان رسید.

این رستوران دارای مساحت 300 متر مربع است. موقعیت و ایده اولیه پروژه با هدف تهیه و ساخت یک رستوران منحصر به فرد است که جرقه‌های دانش از طریق ارتباطات چند منظوره را شامل (سنت و مدرنیته) می‌شود. مفهوم این طراحی ریشه در شکل سنتی و تاریخی معماری ایران دارد.

فضا با استفاده از فرم قوس سنتی شکل گرفته است، که فضای بصری تنظیم کننده برنامه کاربردی طرح را مشخص می‌کند: یک ورودی شگفت انگیز و منحصربه‌فرد، آشپزخانه کامل، مکان‌های غذاخوری، یک اتاق واقعیت مجازی و کافی شاپ. برای دستیابی به فضایی مدرن در کنار نمادی از معمار ایرانی برای کاربران، دو بخش از قوس‌های نیم دایره در سالن اصلی ایجاد شده و تا نما اصلی ادامه پیدا می‌کند.

هدف از این قوس‌های سقفی این است که کل فضای بزرگ را به چندین منطقه دنج، زیبا و کوچکتر که بازتاب صدا دارای تمرکز و وضوح بیشتری هست، را جدا کند.

ترکیبی از مواد طبیعی و مصنوعی مختلف (الگوی کاشی سنتی، سنگ سیاه، پروفیل‌های آهن سیاه، تخته سفید گچی) ترکیبی از سطوح ناهموار و صاف را ارائه می‌دهد که حس کشش فضایی را در فضای گرم و دعوت کننده را ایجاد می‌کند.

مبلمان با سبک‌ها و مکان‌های مختلف کاملاً می‌توانند تک تک نیازهای ایده طرح را برآورده کنند.

در صورت لزوم، این فضا می‌تواند به عنوان یک بخش مستقل برای سالن اصلی عمل کند. نور و سایه، رنگ سفید و سیاه بهترین تزئینات برای این فضا هستند و به همین دلیل فقط از ساده‌ترین مواد استفاده شده در دکور این رستوران.

در مورد روشنایی مصنوعی و موضعی، ما به ایجاد یک فضای زیبا و صلح آمیز بکر، و منعکس‌کننده ماهیت داخلی فضای معماری و برآورده ساختن نیازهای روزمره و همچنین می‌تواند فضا یا جو مورد نیاز کاربران را بیشتر شکل دهد، اختصاص داده‌ایم.

هدف نهایی کل این کار دستیابی به یکپارچه‌سازی کامل در طراحی معماری و فن آوری‌های ساختمانی است یعنی، ترکیب سنت و مدرنیته.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات

تماس با ما
محصولات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به آرشیتکت‌سلام است | 1399