استودیو معماری نورمن فاستر از طرح PGA Tour رونمایی کرد

پنج‌شنبه 3 تیر 1400

دفتر جهانی استودیو معماری فاستر و همکاران با طراحی ساختمان اداری سایت PGA Tour (برگزار کننده مسابقات حرفه ای گلف) در ساحل Ponte Vedra، در فلوریدا را تکمیل و به صورت رسمی افتتاح کرد.

این ساختمان برای اولین بار کل زیر بنای احداث شده را زیر یک سقف عظیم با چهار ستون عظیم قرار می‌دهد. با طراحی چشم‌نوازی که مرزهای بین منظره اطراف و فضاهای داخلی را محو می‌کند، و در عین حال بر سلامتی افراد و رفاه آنها تمرکز دارد. تراس‌های فضای باز سایه‌دار و امکانات رفاهی بی‌شمار روش‌های جدید تعامل را بین افراد و فضا بیشتر امکان‌پذیر می سازد.

این پروژه برای اولین بار در سال 2018 اعلام شد و سال بعد کار طراحی و اجرا خود را آغاز کرد. مجتمع 65 میلیون دلاری در اواخر سال گذشته به اتمام رسید و تا اواسط فوریه آماده پذیرش ظرفیت کامل است.

Nigel Dancey، رئیس استودیو معماری نورمن فاستر، می‌گوید: “در اولین بازدید ما از سایت، ما از کیفیت مناسب چشم‌انداز، تأثیر متقابل نور و سایه و آب الهام گرفتیم. این منجر به اولین طرح‌های ما شد، تا حداکثر میزان نور و نماها را در زیر یک سقف بزرگ که تراس های خارجی سایه‌دار و فضاهای میدان ایجاد می‌کند. سپس ساختمان در میان یک دریاچه طبیعی در محور با رنگ سبز قرار گرفت. “

طراحی ساختمان شامل اصول بیوفیلک(معماری سبز) از طریق اولویت‌بندی نور طبیعی و جریان هوای تازه به منظور افزایش رفاه کارکنان و بهبود کیفیت محل کار است. ساختمان اداری 174000 متر مربع از حجم ساده و از سه طبقه تشکیل شده است. ساختمان درون منظره سرسبز قرار گرفته و توسط دریاچه ای تازه ایجاد شده احاطه شده است. پس از ورودی اصلی ساختمان، به دو بلوک اصلی تقسیم شده است. بخش مرکزی و نقطه کانونی ساختمان شامل فضاهای جلسات رسمی و غیررسمی است که قابل انعطاف در کاربری است.

یک پله بزرگ مرکزی با پایین آمدن از بخش مرکزی، یک جریان فضایی و بصری پویا بین سطوح و طبقات ایجاد می‌کند. دو بلوک ساختمانی از طریق پله‌ایی به عرض 6 متر به یکدیگر متصل می‌شود که هدف آنها تشویق به جلسات و اجتماعات خارج از فضای اداری سنتی است. این همه در زیر یک ساختار سقف بزرگ و عظیم، ستون‌دار قرار دارد که از حجم دو بخش چپ و راست ساختمان امتداد دارد. علاوه بر این، انتهای غربی ساختمان شامل یک کافه و سالن ورزشی جدید در طبقه همکف است.

نمای شیشه‌ای ساختمان را پر از نور طبیعی می‌کند و در عین حال منظره‌ای پانوراما از مناظر اطراف را نیز فراهم می‌کند که کیفیت بصری ساختمان را بیشتر می‌کند. طبقه آخر ساختمان با هدف انعطاف‌پذیری در تغییر فضاهای داخلی با گذشت زمان، از ساختمان در آینده محافظت می‌کند.

همچنین کار بر روی یک ساختمان رسانه‌ای دیجیتال جداگانه، در همین سایت نیز در حال طراحی است، و در حال حاضر به عنوان بخشی از مرحله دوم این پروژه در حال انجام است که به ایجاد یک محوطه دانشگاهی یکپارچه تکمیل خواهد شد.

منبع: archinect

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات

تماس با ما
محصولات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به آرشیتکت‌سلام است | 1399