طراحی دفتر کار

جمعه 12 دی 1399

مجله آرشیتکت سلام پلاس

  • معمار : Persian Garden Studio
  • مساحت : 1000 m²
  • سال اجرا : 2019
  • عکس ها : Afshin Ghaderpanah
  • تولید شده توسط : AutoDesk, Adobe, Nooran, Nooraneh, Sayeban no, Tabriz Tile, Trimble Navigation
  • معمار ارشد : Mahsa Majidi
  • تیم طراحی : Pantea Parhami, Anousheh Ahmadi, Mina Nabavi
  • شهر : Tehran
  • کشور : Iran

یک شرکت معتبر تولیدی و صنعتی در تهران قصد داشت کارکنان شرکت خود را که قبلاً در کارخانه خود مستقر بودند به طبقه 24 ساختمان اداری معروفی در مرکز تهران منتقل کند.

این فضا با طرح مدور و پنجره‌های کف تا سقف در اطراف محیط، دارای چشم اندازهای دیدنی از شهر است که یکی از دلایل اصلی انتخاب این مکان بوده است.

کارفرما درخواست طراحی دفتر طرح باز با مفهوم صندلی‌های رو در رو را داشت، و مشتاق بود بازاریابی کار خود را در دفتر جدید ادامه دهد.

از آنجایی که این فضا قبلاً به عنوان نمایشگاه استفاده می‌شد و عناصر اضافی زیادی برای طراحی و دکور در آن وجود داشت، اولین مرحله طراحی حذف تمام پارتیشن‌های اضافی، کارهای چوبی و گچ بر روی سقف، دیوارها و ستون‌ها بود.

این به ما اجازه می‌داد سقف بتونی موجود و عناصر مکانیکی و HVAC آن را آشکار کنیم و در طراحی لحاظ کنیم. سپس سقف ترمیم و تمیز شد و در طرح نهایی در معرض دید قرار گرفت که قسمت‌های تاسیسات سقفی کاملا نمایان است.

فضاهای بسته مورد نیاز، مانند دفاتر مدیر و محوطه غذاخوری، سپس در امتداد کابین آسانسور و مرکز ساختمان طراحی شدند تا بقیه فضا باز بماند.

به منظور ادامه مسیر طراحی صنعتی، تمام پارتیشن‌های فلزی با کمک پیمانکاران به صورت ساخت در محل پروژه ساخته شد.

این سفارشی‌سازی عناصر پارتیشن در سایت، یک طراحی و فرآیند ساخت منحصر به فرد ایجاد کرد که کاملاً مبتنی بر تجربه و مهارت ساخت شده بود.

سپس دو جزیره به صورت شناور در فضای آزاد به اتاق اصلی کنفرانس و دفتر مدیر اضافه شدند.

این فرم‌های مکعبی خالص به منظور ایجاد یک جریان مطبوع و مسیرهای جالب در دفتر از نظر استراتژیک قرار داشتند. این مسیرها سپس با تابلوهای راهنمای کف از نظر گرافیکی مشخص شده و مسیرهای پیاده روی و گفتگو برای ارتقا فعالیت بدنی در دفتر اختصاص داده شد.

حجم‌های دایره‌ای شکل، با الهام از شکل ساختمان و ایده جمع شدن کارمندان، سپس به عنوان غرفه‌های تلفن و محل‌های ملاقات اضافه شد.

این حجم‌ها با ساختار فلزی ساخته شده و سپس با بخش‌های چوبی از چوب بلوط محلی پوشانده شده است. استفاده از ماده‌ای مانند چوب طبیعی در تضاد با فلز در فضا، فرم و بافت گرم و سرد را متعادل می‌کند.

سرانجام قلب دفتر، منطقه بار در وسط فضا برای ایجاد یک مرکز اجتماعی، فضای تجمع و جلسات غیر رسمی برای استراحت کارکنان اضافه شد.

گیاهان همیشه بخشی از مفهوم اولیه طراحی بودند و در این طرح گیاهان با استفاده از گلدان‌های فلزی و ساده در بخش‌های مختلف جاگذاری شده اند.

واحدهای تهویه مطبوع موجود به منظور ایجاد کیفیت هوای بالا در سراسر دفتر و اطمینان از بهره وری انرژی و طراحی سبز، مجدداً جابجا شده و کانال های مختلف هوای تازه به آن افزوده شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات

تماس با ما
محصولات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به آرشیتکت‌سلام است | 1399