“اثبات آینده”: طراحی استودیو معماری MVRDV برای یک مرکز تحقیق و توسعه در چین

شنبه 12 تیر 1400

طرح‌ها و برنامه‌های جدید شرکت سازمانی توسعه شانگ‌های در چین که توسط استودیو معماری MVRDV در این هفته در چین رونمایی شد، و طرح مفهومی از تولید مواد غذایی در چین در قالب یک ساختمان پوشیده از درخت پوشانده شده است که باعث ایجاد احساس روستایی در بخش لینگانگ(سایت پروژه) می‌شود که به سرعت در حال رشد است.

طرح معماری استودیو MVDRV برای دفتر مرکزی بخش توسعه کشاورزی Lankuaikei که تأثیر طرح خود را از مزارع برنجی پلکانی مانند که در حومه چین وجود دارد برگرفته است. نمای بیرونی و پلکانی آن توسط سقفی قابل نفوذ از صفحات خورشیدی پوشیده شده است که باعث ایجاد سایه و تهویه “پایدار” 11 طبقه را فراهم می‌کند و دمای هوا را از این طریق تحت کنترل دارد.

فضاهای تراس مسیری مانند پارک قابل پیاده روی را به سمت طبقات بالای ساختمان ایجاد می‌کنند که یادآور طراحی معروف Bjarke Ingels برای طرح معماری 8 خانه در کپنهاگ است.

این راهروهای پوشیده از چوب دارای مناطق سایه دار فراوانی خواهد بود و در درختان و فضاهای نمایشگاهی جهت تحقیق و توسعه شرکت توسعه شانگ‌های تحت شعاع ساختاری تقریبی 19000 متر مربع پوشانده شده است.

طراحی سقف این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا آب باران را جذب کند، و به پانل‌های شیشه‌ای فیلترکننده نور خورشید اضافه می‌کند تا تاکید بیشتر MVRDV بر فناوری سبز را بیشتر نمایان کند. طراحی به صورت پلکانی در طبقات این پروژه باعث ایجاد تراس‌هایی متعدد در طبقات شده است که با پوشش گیاهی سبز مباحث زیست محیطی را در این طرح آورده شده است.

“مأموریت استودیو معماری MVRDV این است که شهرها و مناظر را پایدار و ضد آینده طراحی و اجرا کند.

مأموریت و چشم انداز این است که با دانش و فناوری نوین احیا روستاها و ایمنی مواد غذایی در چین، کشف اسرار طبیعت و تاثیر آنها بر محیط، محافظت از سلامت انسان با علم و فن‌آوری را بیشتر تقویت کند مواردی که در دنیای امروزی در حال افول است. در این پروژه ارتباط انسان با محیط سبز پیرامون و احیای فضای سبز از دست رفته از اولویت طراحی بوده است.

منبع: archinect

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات

تماس با ما
محصولات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به آرشیتکت‌سلام است | 1399